Om os

Lorem ipsum dolor sit amet

Om mig

0

Mentorerede personer

0

Seminar oplægsholder

0

Coaching certifikater

Cert. coach, mentaltræner og meditationstræner Catrine Rasmussen.

Også kendt som ”Ladybossen” og “Ladyboss Cat”. Min mission er at gøre mentaltræning, personlig udvikling og meditation let tilgængeligt for alle. Til gavn for deres mentale sundhed, personlige succes, indre ro og balance og for deres INDRE CV. Derfor har jeg udviklet Mindset365. Lettere bliver det ikke.

En stor del af overskuddet fra Mindset365 vil blive doneret til velgørenhed/projekter inden for mental sundhed. Mit mål er at donere minimum 500.000 kr. om året. 

Scroll ned for at læse mere.

Lær hemmelighederne bag personlig succes

Mine kompetencer

Mine kompetencer

"En vane er egentlig en craving/en trang der driver dig hen imod en bestemt adfærd. Vores hjerne er i virkeligheden ligeglad med, om det er en god eller en dårlig vane, den vil bare forsøge at automatisere det, som du gør igen og igen. Så brug den mekanisme til din fordel! Ved at gøre de gode ting igen og igen, indtil din hjerne begynder at automatisere det. Hvilken lille ting kan du gøre i dag, der over tid kan blive til en god vane? Let's go!", Mindset365

Opbyg dit INDRE CV 365 dage om året

Nu kan du få daglig konstruktiv “hjernevask” fra en certificeret mentaltræner, coach og performance coach, der ovenikøbet har studeret ”hjernevask” på universitetet.   “Hjernevask” kræver repetition og konstant påvirkning, og derfor lancerer jeg nu dit mentale udviklingscenter direkte på din telefon.   Hver dag i din bevidsthed. Hver dag en ny konstruktiv tanke eller øvelse eller udfordring.   Hver dag et nyt valg om at ændre dit mindset, dine tanker og dine følelser. Dét er vejen til personlig succes!

Mental sundhed

Mental sundhed

Livsbalance

Livsbalance

Stresskontrol

Stresskontrol

Mindset

Mindset

Motivation

Motivation

Personlig udvikling

Personlig udvikling