Om os

Lorem ipsum dolor sit amet

Om mig

0

Mentorerede personer

0

Seminar oplægsholder

0

Coaching certifikater

Cert. mentaltræner, coach og meditationstræner Catrine Rasmussen.

Min mission er at gøre mentaltræning, mindsettræning, personlig udvikling, kropsbevidsthed og meditation let tilgængeligt for alle. Også for dig! Til gavn for jeres mentale sundhed, personlige succes, jeres stressniveau, trivsel og indre ro og balance. Så I kan vinde førstepræmien i jeres eget liv! Og aldrig fortryde dét liv, I har levet, når I en dag skal herfra. Derfor har jeg udviklet Mindset365. Lettere bliver det ikke.

Officielt har jeg mange fine titler på cv’et (læs længere nede), men uofficielt kalder jeg mig “nørd“, “historiefortæller” og “healer“.

Lær hemmelighederne bag personlig succes

Mine kompetencer

Mine kompetencer

"En vane er egentlig en craving/en trang der driver dig hen imod en bestemt adfærd. Vores hjerne er i virkeligheden ligeglad med, om det er en god eller en dårlig vane, den vil bare forsøge at automatisere det, som du gør igen og igen. Så brug den mekanisme til din fordel! Ved at gøre de gode ting igen og igen, indtil din hjerne begynder at automatisere det. Hvilken lille ting kan du gøre i dag, der over tid kan blive til en god vane? Let's go!", Mindset365

Vind førstepræmien i dit liv! 365 dage om året

Nu kan du få den GODE og konstruktive “hjernevask” fra en certificeret mentaltræner, coach og performance coach, der ovenikøbet har studeret ”hjernevask” på universitetet.   “Hjernevask” kræver repetition og konstant påvirkning, og derfor kommer Mindset365-træningen direkte på din telefon. Så du ikke “glemmer” det. Det er dit liv, det gælder!

Mental sundhed

Mental sundhed

Livsbalance

Livsbalance

Stresskontrol

Stresskontrol

Mindset

Mindset

Motivation

Motivation

Personlig udvikling

Personlig udvikling